NHL: Bjorkstrand storspillede i storsejr

Oliver Bjorkstrand var lørdag stærkt medvirkende til, at det lykkedes Columbus Blue Jackets at hente den første sejr i seks kampe.

Klubbens dårlige stime, som lød på fem nederlag på stribe, blev brudt med en 6-1-sejr over New Jersey Devils. Blue Jackets henrykkede hjemmepublikummet og Oliver Bjorkstrand var den bedste markspiller på isen og blev kun overstrålet af målmand Sergei Bobrovsky, da kampens bedste spillere skulle kåres.

Oliver Bjorkstrand havde kun lavet et point i sine seneste 13 NHL-optrædener før lørdagens kamp, men her fandt han endelig tilbage i rollen som pointmager, da det blev til både et mål og en assist. Herningenseren scorede målet til 4-0 og var med i oplægget til 5-0-scoringen.

Dermed nåede Bjorkstrand op på 29 point i sæsonen, og han blev kåret til kampens second star.

Den 22-årige dansker fik 16:34 minutter på isen, hvor han noterede sig for hele fem skud på mål og +1.

Columbus Blue Jackets er med sejren kun et point fra at rykke op på en wildcard-plads, der giver adgang til slutspillet. New Jersey Devils er efter tre nederlag i træk kun to point foran Columbus og røg derfor ned på en wildcard-plads, da de lørdag blev overhalet af Philadelphia Flyers i tabellen.