NHL: Bjorkstrand på måltavlen i sin første 2019-optræden

Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets var fredag i aktion for første gang i 2019, men begyndelsen på det nye år blev langt fra optimal for Ohio-klubben.

Det blev til et 4-2-nederlag på udebane mod Carolina Hurricanes, som har brug for en måned med gode resultater, hvis de for alvor skal melde sig ind i kampen om slutspilspladserne. Sejren over Blue Jackets var Hurricanes’ tredje på stribe.

Oliver Bjorkstrand scorede med fire minutter og 20 sekunder tilbage af anden periode og kom dermed på måltavlen for tredje gang i sine seneste fem kampe. Der var tale om en flot scoring, hvor Bjorkstrand i samarbejde med Seth Jones og Zach Werenski fik kombineret sig frem til en mulighed fra distancen. Danskeren viste sine forrygende afslutningsevner, og med et herligt håndledsskud passerede han Curtis McElhinney i hjemmeholdets mål.

Kort efter fik Artemi Panarin reduceret til 3-2, men udligningen udeblev, og to sekunder før tid lukkede Sebastian Aho til slutresultatet 4-2.

Oliver Bjorkstrand fik 14 minutters istid og blev noteret for et skud på mål, et blokeret skud og -1 i plus/minus-regnskabet.

Se Bjorkstrand-scoringen her: