NHL: Bjorkstrand og Columbus satte føring over styr og tabte

Columbus Blue Jackets så fredag ud til at være på vej mod en sikker sejr over formsvage Ottawa Senators, men det canadiske mandskab gav ikke op og leverede et stort comeback.

Syv et halvt minut inde i anden periode af opgøret i Ottawa bragte Sonny Milano gæsterne fra Columbus foran med 3-1. Han scorede sit andet mål i en målrig anden periode, hvor pucken blev sendt i nettet fire gange på tre minutter og ni sekunder, og så ud til at sende Blue Jackets afgørende i front.

Værterne ville det dog anderledes, og med to scoringer i den sidste halvdel af anden periode og endnu to scoringer i den første halvdel af tredje periode gik Senators fra 1-3 til 5-3. Derefter var det pludselig Blue Jackets, der skulle diske op med et modsvar, og det lykkedes kun en enkelt gang.

Zach Werenski fik reduceret i powerplay med 32 sekunder tilbage på uret, men udligningen udeblev, så Columbus tabte kampen med 5-4 og forpassede muligheden for at hente ind på New Jersey Devils, som ellers tabte 4-3 til Buffalo Sabres efter overtid.

Oliver Bjorkstrand fik 16:38 minutters istid for Columbus med hele fire minutter på isen i powerplay, men to hits var det eneste, danskeren blev noteret for.