NHL: Bjorkstrand og co. tog femte på stribe

Foto: Jan Korsgaard

Columbus Blue Jackets har fundet formen på det rette tidspunkt, og Oliver Bjorkstrands mandskab fortsætter med at have direkte kurs mod slutspillet om Stanley Cup. I nat vandt Blue Jackets den fjerde sejr på hjemmebane på stribe, og den femte sejr i træk i alt. 

Det blev 5-2 over Montreal Canadiens, der har spillet så ringe i denne sæson, at den bare skal afsluttes og proppes i skraldespanden. 

Oliver Bjorkstrand spillede 13:49 minutter og forblev uden point for Columbus. Bjorkstrand har ikke nettet i de seneste 14 kampe (fire assister i samme periode), men mon ikke der snart går hul på ketchupflasken for danskeren, der stadig får masser af tiltro af træner John Tortorella.

Columbus har gode muligheder for at spille sig længere opad i tabellen i næste kamp mod Philadelphia, som Blue Jackets kan indhente med en sejr.

Seth Jones blev kampens Second Star for Columbus i nat, men måtte udgå med en skade i tredje periode. Stærk indsats af Sergei Bobrovsky i buret med 95 procent i redninger. Svenske Alexander Wennberg topscorer i kampen med mål og tre assister.