NHL: Bjorkstrand og co. smed 2-0-føring i LA

Columbus Blue Jackets og Oliver Bjorkstrand var i nat på besøg hos Los Angeles Kings, der synes at være på vej fremad igen efter et par magre sæsoner. Kings kæmper i hvert fald stenhårdt for at vende tilbage til playoffs og er i fin form for tiden. 

I nat gik det ud over Columbus, der ellers tidligt i kampen førte 2-0 på mål af Cam Atkinson og Seth Jones. Den føring holdt første periode ud, men derefter tog Los Angeles-mandskabet altså teten og vendte billedet.

Det endte med en sejr på 5-2 til LA Kings, der var Stanley Cup-mester i 2014 og siden dengang ikke rigtig har været med fremme og spille om pokalen.

I de seneste tre sæsoner er det kun blevet til en enkelt slutspil, hvor det blev til en stensikker deroute med 1-4 i første runde mod San Jose Sharks. 

Alex Iafallo var den store spiller for LA Kings i nat – et Los Angeles-hold, der stadig føres an af den slovenske stjerne Anze Kopitar. 

Oliver Bjorkstrand spillede hele 17:41 minutter og skød seks gange på mål for Columbus – uden held. 

Blue Jackets holder stadig Carolina og yderst formstærke Florida bag sig i kampen om wild card-pladserne i Eastern Conference.