NHL: Bjorkstrand-assist og Nielsen-nederlag

Foto: Jan Korsgaard

Der går ikke en nat uden danske point i NHL, og i nat var det Oliver Bjorkstrand, der satte den rød-hvide fane på tavlen i verdens bedste liga.

Columbus Blue Jackets vandt 2-1 efter overtid over Carolina Hurricanes, og kampen var målløs helt frem til tredje periode, hvor Oliver Bjorkstrand fik pucken ved blå linje. Danskeren vendte sig og smed pucken på mål mod Scott Darling i Carolina-målet.

Darling måtte give en retur, som røg ud til Sonny Milano. Han sneg pucken ind ved nærmeste stolpe. Jeff Skinner udlignede sent i kampen for Carolina, inden Milano blev matchvinder i overtiden.

Manden med det absolut coole navn har for alvor fået sit gennembrud med mål i samtlige Columbus-kampe hidtil, og Blue Jackets står med fire point i tre kampe. Fornuftig sæsonstart.

Det samme gælder for Frans Nielsen og Detroit, der i nat måtte tolerere sæsonens første nederlag. Dallas vandt 4-2 over Detroit efter en kamp, hvor Stars trak fra i første periode med to mål og derefter ikke kunne hentes. Frans Nielsen endte med 14:14 minutter.