NHL-back skifter klub for fjerde gang på et år

Edmonton Oilers har onsdag hugget Anaheim Ducks-backen Adam Clendening på waiveren. Den 23-årige amerikaner skifter dermed klub for fjerde gang på et år.

Det er efterhånden blevet et fuldtidsjob for backen Adam Clendening at opdatere sin profiltekst på Twitter. For 11 dage siden blev han tradet fra Pittsburgh Penguins til Anaheim Ducks, og han opdaterede derfor sin profiltekst til at lyde “Part of the Anaheim Ducks. #43”, men denne beskrivelse er allerede forældet igen.

Adam Clendening er nemlig allerede fortid i Anaheim, før han nåede at spille en eneste kamp for klubben. Ducks forsøgte at sende Clendening ned på klubbens farmerhold i AHL, men den 23-årige back skulle cleare waiveren, for at det kunne lade sig gøre. Det gjorde han ikke, for Edmonton Oilers kunne godt tænke sig at prøve ham af.

Oilers bliver dermed Adam Clendenings femte klub på mindre end et år. 30. januar sidste år skiftede amerikaneren fra Chicago Blackhawks til Vancouver Canucks. Sidste sommer røg han videre til Pittsburgh Penguins, som altså sendte ham til Anaheim midt i denne måned – og nu bliver Edmonton så næste stop på hockeynomadens rejse.