NHL: Assister til Bødker og Nielsen i nederlag

Foto: Jan Korsgaard

Ottawa Senators og Detroit Red Wings er begyndt at forberede sig til den kommende sæson, og set med danske øjne ventes der nu i spænding på, hvorvidt Mikkel Bødker og Frans Nielsen dukker op i VM-lejren i april, når Danmark skal forberede sig til VM.

NHL-grundspillet slutter 6. april, og derfor kunne både Bødker og Nielsen i princippet stille op for landsholdet, når det går løs med de første testkampe frem mod VM.

Men alt det er fremtidsmusik – i hvert fald lidt endnu – og både Detroit og Ottawa skal have afsluttet sæsonen på respektabel vis. 

Red Wings var i nat på besøg i Colorado og fik et enkelt point med hjem. Avalanche vandt 4-3 i overtid. Frans Nielsen fik en assist på Niklas Kronwalls 1-0-scoring i powerplay.

Den danske center spillede 16:05 minutter og fik sendt fire skud på kassen i løbet af de 60 minutter plus overtid, hvor Nathan McKinnon blev matchvinder for Colorado.

Mikkel Bødker og Ottawa var ligeledes på udebane, i New York, hvor Islanders tog imod. Senators matchede de slutspilshungrende Islanders ganske godt og fik 4-4 i den ordinære tid, inden Jordan Eberle og Matt Barzal afgjorde for Islanders i straffeslag.

Bødker får ikke frygtelig meget istid for øjeblikket, og måtte nøjes med 9:59 minutter i kampen.

Dem benyttede han dog til at sætte en assist. En af de småheldige af slagsen, hvis vi skal være ærlige. Bødker fik et skud på sig inde foran mål og pucken dryppede ned til Oscar Lindberg, der satte den ind til 2-3.