NHL: Assister fra Hansen og Eller var ikke nok

Foto: Jan Korsgaard

Jannik Hansen og Lars Eller stod begge for oplæg til mål i lørdagens NHL-runde, men ingen af deres assister rakte til at give deres klubber point på kontoen.

San Jose Sharks med Jannik Hansen og Mikkel Bødker på isen var på besøg hos New York Islanders. Her kom der gang i målscoringen i anden periode efter en målløs første periode. Jannik Hansen fik lavet sæsonens første point, da han stod for oplægget til Logan Coutures 2-2-mål.

Hansen fik 13:25 minutter på isen for Sharks, som endte med at tabe opgøret med 5-3. Den danske fighter blev noteret for et skud på mål og var +1 i plus/minus-statistikken. Mikkel Bødker fik 11:28 minutters istid med et skud og -1 til følge.

I Washington fik Capitals kun scoret en enkelt gang i hjemmekampen mod Florida Panthers. Det var på ingen måde nok til at komme i nærheden af point, fordi gæsterne nettede fire gange og vandt således med 4-1.

Lars Eller fik den sekundære assist på Christian Djoos’ 1-3-reducering i slutningen af anden periode. Et forholdvis nemt point for Eller, som lagde pucken ned bag Floridas mål, hvorfra den blev ekspederet videre til Djoos, som med en flot solotur gav Capitals et lille håb om et comeback.

Eller fik 12 minutter og 20 sekunders istid og måtte i to omgange en tur i straffeboksen. Han blev også noteret for to skud på mål.

Se Jannik Hansens assist her: