NHL: Assist til Ehlers, sejr til Andersen

Der var tæt på fuldt dansker-program i nattens runde i NHL, kun Jannik Hansen og Vancouver Canucks sad over, af holdene med danskere på. Det blev en blandet dag for danskerne, som tidligere skrevet, scorede Frans Nielsen og hans hold New York Islanders sejrede med 5-3 i opgøret mod Minnesota Wild.

Det blev dog til endnu et dansk point, da Nikolaj Ehlers fik en assist, på Winnipeg Jets sidste mål i hjemmekampen mod Dallas Stars. Med dette og den seneste dårlige form, må Jets efterhånden indse at playoffs bliver uden dem i år.

Ehlers er igen begyndt at få godt med tillid fra træneren, og i nat fik han godt 17 minutter på isen og havde et skud på mål og noterede sig for 0 i +/- statistikken.

Nederlag til Eller og Bødker

Lars Ellers Montreal Canadiens fortsatte i nat den lange periode med dårlige resultater og må nu konstatere at deres playoff chance meget snart kan komme til at hænge i en tynd tråd, hvis de ikke får vendt skuden. I nat tabte Canadiens på udebane til Philadelphia Flyers med 4-2.

Flyers scorede to gange i powerplay i starten af kampen, så allerede fra start, var det op ad bakke for Eller og Co. De kom dog tilbage i kampen og midtvejs fik de udlignet opgøret, så det hele var lige inden sidste periode, men her satte hjemmeholdet tingene på plads og scorede to gange.

Eller fik kun lidt over 13 minutter på isen og måtte notere sig for -1.

Endnu værre gik det for Mikkel Bødker og hans Arizona Coyotes, som fik smæk med hele 6-2 på hjemmebane af Los Angeles Kings, som brugte anden periode til at afgøre kampen. Godt nok var Coyotes foran med 1-0 efter første periode, men i de midterste tyve, scorede Kings hele fire gange, og da Coyotes kun scorede en gang mere, så var stillingen 4-2 til udeholdet efter to perioder.

I de sidste tyve stod den på cruise-control for gæsterne, som tilføjede yderligere to mål, og dermed blev det til en overlegen sejr, mod en af denne sæsons helt store positive overraskelser.

Bødker fik 16 minutter på isen, med et skud på mål og -2 i +/- statistikken.

Andersen med sejr

Frederik Andersen var tilbage i Anaheim Ducks målet, og han leverede en stærk indsats. Ducks vandt hjemmekampen mod rivalerne fra San Jose Sharks med 3-2. Frederik Andersen stod stabilt hele vejen igennem, og dannede således et solidt fundament for en sejr til hjemmeholdet.

Sharks vandt skudstatistikken med 32-25, så der var rigeligt at se til for danske Andersen, men modstod altså det meste og kunne notere sig for en redningsprocent på 93,8%

Sejren var vigtig for Ducks, som forsøger at komme tilbage til toppen af Western Conference efter deres dårlige start på sæsonen og lige nu er de kun to points fra slutspilsstregen.