NHL: Assist til Bødker, sejr til Nielsen

Foto: Bridget Samuels

Mikkel Bødker og hans Arizona Coyotes måtte se en 2-0 føring midtvejs i tredje periode fordufte, da de havde besøg af Detroit Red Wings. Gæsterne leverede nemlig en stærk slutspurt, som sikrede dem overtid, hvor Red Wings Danny DeKeyser afgjorde efter flot forarbejde af superrookien Dylan Larkin.

Efter målløs første periode som hjemmeholdet dominerede med 12-5 i skud, kom der gang i målscoringen i anden periode, hvor først Oliver Ekman-Larsson scorede og siden fulgte kaptajn Shane Doan op i powerplay med assist fra Mikkel Bødker. Det var Bødkers 21. assist i denne sæson.

Men det hele vendte altså i slutningen af kampen da Red Wings powerplay lynede to gange på 3 minutter og dermed udlignede kampen, især veteranen Pavel Datsyuk førte an i comebacket med 1 mål og 2 assists.

Mikkel Bødker spillede over 20 minutter og udover assisten havde han hele 6 skud på mål, og endte 0 i +/- statistikken.

Sejr til Nielsen og Islanders i derby

Frans Nielsen og New York Islanders vandt lokalopgøret mod New York Rangers med 3-1 efter Rangers ellers holdte en 1-0 føring ind til tredje periode. I de sidste tyve minutter trådte hjemmeholdet dog på speederen og scorede tre mål, med det sidste i tomt mål.

Nielsen er inde i lidt af en cold streak, da han i nattens kamp igen gik fra isen uden points. Det er fjerde kamp i streg var uden points. Nielsens normale kædekammerat Kyle Okposo strålede i nattens opgør og stod for et mål og en assist og var dermed kampafgørende.

Nielsen fik præcis 17 minutter på isen og endte i -1 i +/- statistikken. Frans producerede 2 skud på mål og vandt kun 41% af sine faceoffs.

Du kan se højdepunkter fra Coyotes – Red Wings nedenfor: