NHL: Arizona-spiller anholdt efter bytur

Arizona Coyotes formåede heller ikke i denne sæson at kvalificere sig til slutspillet i NHL, og en af klubbens spillere fik måske lidt for mange gravøl, da han gik i byen dagen efter, at Coyotes havde afsluttet grundspillet.

Den slovakiske forward Richard Panik har i hvert fald rodet sig ud i problemer, som måske får konsekvenser for hans fremtid i Arizona. Den 27-årige wing blev anholdt efter en bytur 8. april og sigtet for ulovlig indtrængen. Det fortæller mediet ABC 15 Arizona.

– Vi er klar over, at der har været en episode og er stadig i gang med at indsamle informationer om, hvad der er sket. Vi har ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, meddeler Arizona Coyotes til ABC 15 Arizona.

Ifølge mediet har Richard Panik nægtet at forlade baren Bevvy i Scottsdale, da han blev bedt om det. Derfor blev politiet tilkaldt, og det endte med, at NHL-spilleren blev anholdt. Panik var eftersigende beruset eller påvirket på anholdelsestidspunktet.

Richard Panik kom til Arizona Coyotes fra Chicago Blackhawks i denne sæson. Han nåede at lave 19 point i 35 kampe for klubben og står i alt noteret for 126 point i 335 NHL-kampe.