NHL: Arizona og Montreal bytter Domi og Galchenyuk

To unge spillere, der har haft lidt problemer med at leve helt op til forventningerne i den forgangne sæson, bytter nu klub i et stort trade mellem Arizona Coyotes og Montreal Canadiens.

Max Domi (23) går fra Arizona til Montreal og Alex Galchenyuk (24) tager fra traditionsklubben til ørkenen – og ingen er i tvivl om, at begge har et stort potentiale, som nu måske kan opfyldes via nye omgivelser. 

Galchenyuk leverede fornuftige 70 point i 82 kampe i den skuffende Montreal-sæson, men fik alligevel masser af kritik i Montreal, stedet hvor man formentlig dømmes hårdest overhovedet i NHL. Spørg bare Lars Eller. Måske bliver det nemmere for Galchenyuk at tilpasse sig det unge hold i Arizona, der sluttede godt af i sidste sæson og går ind i den nye med stor optimisme.

Max Domi tog NHL med storm i sin første sæson i Coyotes i 2015/16 med 18 mål og 52 point, men har i de seneste to sæsoner kun produceret 18 point i alt. Domi skal også kickstarte sig selv igen, og det bliver altså i Montreal, der også forsøger at bygge et nyt og skarpere mandskab op efter en forfærdelig sæson i fjor.