NHL: Andersen: Spilletid tæller mest på bundlinjen

De såkaldte exit-interviews kommer gerne et par dage efter at NHL-holdene er slået ud. Spillerne pakker grejer sammen, siger pænt farvel og står til rådighed for pressen.

Således også Frederik Andersen, der nu kan se frem til spændende uger, hvor hans fremtid afgøres. Andersen stod et blændende slutspil, hvor han med fem stærke kampe beviste, at han er en førstemålmand værdig i NHL.

Men hans fremtid i Anaheim er usikker, fordi organisationen også råder over John Gibson, der er regnet som et af de største målmandstalenter overhovedet. Så hvem skal Anaheim satse på? sports.yahoo.com tog spørgsmålet op og talte både med Frederik Andersen, men også med Anaheims General Manager, Bob Murray, der ridsede situationen ganske godt op.

– De er begge “number one goalies”. Og hver eneste “number one goalie” som jeg her kendt, VIL stå så meget som muligt. Så VIL de (Andersen og Gibson) også det. Måske. Det er et diskussionsemne. MEN, de er et ret godt team også. Det vil være helt ok, hvis det fortsatte sådan, men vi får se, sagde han.

De udsendte reportere fornemmede på Frederik Andersen, at han gerne ville blive i Anaheim, men danskeren selv gav udtryk for, at han meget gerne vil have så meget spilletid som overhovedet muligt.

– Jeg kan lide at spille her i Anaheim. Jeg kender gutterne og ved, at de elsker at have mig på mål. Jeg holder af at være her, så selvfølgelig vil jeg gerne blive. MEN – selvfølgelig vil jeg gerne have spilletid. Når du ved, at du kan spille og er klar, så vil du starte i mål. Det er det, der står på bundlinjen, sagde Andersen ifølge sports.yahoo.com.