NHL: Andersen spillede fint, men tabte

Foto: Jan Korsgaard

Frederik Andersen leverede igen en ganske fin præstation i Toronto Maple Leafs-målet, men det var ikke nok til at sikre holdet point i det canadiske brag mod Montreal Canadiens.

Andersen og Maple Leafs tabte opgøret i Montreal med 2-1 og kunne således se Canadiens vinde deres syvende kamp i træk. Montreal har fået en fremragende start på sæsonen og har endnu ikke tabt i ordinær spilletid. Holdet, som floppede i sidste sæson, har vundet otte af sine første ni kampe og fører Eastern Conference.

Det var backen Shea Weber, der afgjorde lørdagens kamp, da han scorede til 2-1 efter syv et halvt minuts spil i tredje periode. Tre minutter tidligere havde Nazem Kadri ellers bragt balance i regnskabet for Toronto, som var kommet bagud med 1-0 i anden periode, hvor Alex Galchenyuk passerede Frederik Andersen.

Den store danske målmand diskede op med 29 redninger og noterede sig for anden kamp i træk for en redningsprocent på 93,5. Andersen kunne ikke gøre meget ved Montreals to scoringer, som begge var sat godt ind. Til gengæld havde danskeren en stor redning midt i tredje periode, hvor han stoppede Max Pacioretty på en friløber.

Toronto har fortsat kun hentet to sejre i denne sæson og ligger på 12. pladsen i Eastern Conference med syv point efter otte kampe. Montreal topper conferencen med 17 point efter ni kampe.

Se højdepunkter fra kampen her: