NHL: Andersen skiftet ud med skade i målorgie

Toronto Maple Leafs og Dallas Stars scorede tilsammen 11 gange i nattens målorgie i Air Canada Centre i Toronto.

Hjemmeholdet endte med at vinde 6-5 efter straffeslag, men det var rutinerede Curtis McElhinney, der endte med “Win” i statistikken, for efter 29:35 minutter forlod Frederik Andersen isen i forbindelse med et “powerbreak”, og danskeren kom ikke tilbage.

I en episode i første periode fik Frederik Andersen tilsyneladende – ifølge Toronto Sun – Alexander Radulov ovenpå sig efter tumult foran Torontos mål, og danskeren havde allerede der problemer, men spillede videre. 

Efter en halv times tid fik han altså nok og lod sig udskifte. 

– Jeg har endnu ikke spurgt, hvad der var galt, men tror ikke, det var voldsomt. Frederik spillede efter, at han blev ramt, så jeg ved ikke præcist, hvordan og hvorledes. Det er en upper body-skade, og jeg finder ud af mere inden længe, sagde Toronto-coach Mike Babcock efter kampen. 

De to mandskaber gav hinanden en forrygende kamp, men med 5-5 som slutcifre i den ordinære kamp, var det naturligvis ikke med defensiv og disciplin i højsædet. 

Mitch Marner scorede det afgørende mål i straffeslag, men helten i foretagendet for Toronto var James van Riemsdyk, der leverede tre scoringer i den ordinære spilletid. 

Der var ligeledes tre point til Dallas-spilleren Tyler Seguin i form af et mål og to assister.