NHL: Andersen sender opsang til sine holdkammerater

Foto: Jan Korsgaard

Toronto Maple Leafs satte torsdag endnu en føring over styr og smed et værdifuldt point, da holdet tabte med 3-2 til Philadelphia Flyers efter overtid.

Frederik Andersen leverede en fin indsats i Toronto-målet, hvor han diskede op med 34 redninger, men efter opgøret sendte den danske målmand en opsang til sine holdkammerater.

– Vi er nødt til at samle os igen. Vi bliver nødt til at finde ud af, hvem der vil yde en indsats for holdet. Vi er nødt til at have en anden attitude. Jeg synes, vi skal kigge hinanden i øjnene og blive enige om, hvor vi vil hen herfra, sagde Frederik Andersen til TSN.

Andersen har været stærkt spillende i flere måneder, og TSN udråber da også danskeren til at være Maple Leafs’ vigtigste spiller. Frederik Andersen er bare langt fra tilfreds med, hvordan Toronto spiller i øjeblikket.

– Jeg mener, at der sidder mange folk på bænken, som er frustrerede over ikke at være inde i powerplay, når de ser den indsats, der bliver ydet. Jeg tror ikke, vi er trætte. Jeg tror, det på nogle punkter handler om manglende indsats. Det må ikke ske. Vi skal have løst det her, hvis vi vil spille meningsfuld hockey senere. Vi skal have løst det her, lød det fra en tydeligt frustreret Frederik Andersen.

Selvom Toronto Maple Leafs i manges øjne har været skidt kørende i en længere periode, ligger holdet stadig til at gå i slutspillet. Derfor appellerer Frederik Andersen også til sine holdkammerater, så de sammen kan løse problemerne nu.

– Vi ligger ret godt til. Vi har skabt en komfortabel situation, men der er ingen undskyldning for ikke at spille på den rigtige måde, fordi vi skal være klar efter All Star-pausen, når det bliver hårdere for alle. Hold vil indhente os bagfra og vi kan ikke falde sådan her, sagde Frederik Andersen.