NHL: Andersen sad over, Tavares scorede hattrick i 7-6-målfest

For første gang i sæsonen hvilede Frederik Andersen for Toronto Maple Leafs, og selv om danskerens mandskab fik to point, var Frederik Andersen måske fint tilfreds med at sidde ude. 

Kampen mellem Maple Leafs og Chicago var nemlig en regulær “Wild West-kamp”, der endte 7-6 til Toronto efter overtid. 

En kamp helt uden forsvar, skriver flere medier her til morgen, og det var altså Garett Sparks, der fik den temmelig utaknemlige opgave at stå på mål foran en Toronto-backlinje, der bød på åbent hus. 

Det samme gjorde Chicagos backer, der havde store problemer med at styre John Tavares. Superstjernen scorede sit første hattrick for Maple Leafs, og Auston Matthews holdt sig ikke tilbage med fire point i den underholdende kamp. 

Hos Chicago blev Patrick Kane dobbelt målscorer, og det var også ham, der udlignede til 6-6 kort før tid. Morgan Rielly scorede det afgørende mål i overtiden.

Her højdepunkterne fra kampen, der sendte Toronto op på fire point for tre kampe.

Og nedenfor 13 mål ekstra at fornøje sig med fra kampen mellem Carolina og New York Rangers. Den endte 8-5! til Carolina. Russiske Andrei Svechnikov blev helten med sit første NHL-mål, der bragte Carolina på 6-5 i endnu en svært underholdende kamp. Der var åbent hus i NHL i nat.