NHL: Andersen rygtes i Torontos søgelys

Midt i slutspillet og i en tid, hvor Anaheim Ducks virkelig har problemer i serien mod Nashville (nede 0-2 efter to hjemmekampe) begynder rygterne igen at svirre om Frederik Andersens fremtid.

Andersen har ikke stået de to første kampe i serien, hvor coach Bruce Boudreau har overladt scenen til unge John Gibson.

Er det godt nok for Andersen at dele tjansen med Gibson, som han har gjort i hele sæson? Og vil Anaheim overhovedet satse på danskeren? Flere andre klubber skulle ifølge The Hockey News’ “Rumor Roundup” være interesseret i at tilknytte Frederik Andersen for den kommende sæson.

Toronto Maple Leafs har gennem indeværende sæson ifølge Toronto Sun scoutet Frederik Andersen, og da Jonathan Bernier samtidig ikke forventes at være en tilfredsstillende løsning i målet på længere sigt, er Maple Leafs tilsyneladende ude på at tilknytte ekstra styrke i målet efter (endnu) en forfærdelig sæson i bunden af NHL.

Og her gives der altså mulighed for at forhandle med Andersen til sommer, da danskerens tilstand bliver en såkaldt “restricted free agent”, hvilket betyder, at andre klubber må tilbyde ham en kontrakt, som Anaheim derefter får mulighed for at matche.

Ikke blot Toronto, men også hold som Carolina Hurricanes og Calgary Flames skulle være interesseret i at tilknytte Frederik Andersen.