NHL: “Andersen rebounds against Panthers”

Foto: Jan Korsgaard

Efter et par dage, hvor Frederik Andersen for alvor kunne mærke Toronto-trykket i NHL, lykkedes det i nat for danskeren at levere en prægtig kamp hjemme mod Florida Panthers. Toronto Maple Leafs vandt kampen med 3-2 over Jaromir Jagr og co.

Godt nok var det supertalentet Mitch Marner, der med tre assister blev kåret som kampens bedste, men den store avis Toronto Sun har Frederik Andersen øverst på netavisen.

“Andersen rebounds against Panthers” står der på Toronto Suns hjemmeside, og danskeren kunne i nat notere sig for 29 redninger på 31 skud og en redningsprocent på 93,5.

“Bedst som hele byen  var forundret over den mentale tilstand hos Maple Leafs’ nye 25 millioner dollars-målmand, rejste han sig med 29 redninger i 3-2-sejren over Florida Panthers”, skriver Toronto Sun.

Andersen var endda ude for at få behandling med otte minutter igen, efter at være blevet ramt af en høj stok, som gav Toronto fire minutters værdifuldt overtal.

Og i modsætning til de seneste kampe, hvor Toronto flere gange har haft en føring med ind i tredje periode, lykkedes det altså at holde modstanderen væk i kampens slutfase.

Uhørt lettelse for Frederik Andersen, der sammen med Maple Leafs er tilbage på noget, der ligner et vinderspor.

Her en stærk redning af danskeren på Vincent Trocheks forsøg.