NHL: Andersen overstrålet af sin Flyers-kollega

Da Toronto senest tabte 2-1 i overtiden til St. Louis Blues, rasede træner Mike Babcock over, at Frederik Andersens mandskab ikke var i stand til at lukke kampene i den ordinære spilletid og holde føringen hjem.

Den kan Babcock fortsætte med at tænke over en aften mere, for i nat førte Toronto Maple Leafs med 2-0 inden tredje periode i Wells Fargo Center i Philadelphia.

Mål i første periode af Connor Brown og Frederik Gauthier inden for blot et minut, så Toronto var på sejrskurs, men Frederik Andersen slap to mål ind i begyndelsen af tredje, hvor Wayne Simmonds og Nolan Patrick scorede – også med kort mellemrum.

I Philadelphia-målet stod Michal Neuvirth for blot 10. gang i denne sæson fra start, men tjekken greb i den grad chancen med adskillige store redninger, og han leverede også en kort inde i overtiden på Auston Matthews.

Det endte endda med en assist til Neuvirth på det afgørende mål i overtid, som Sean Coutourier scorede, da han fangede Frederik Andersen på det forkerte ben ved 3-2-målet, der blev scoret allerede 18 sekunder inde i forlængelsen til stor jubel for hjemmepublikummet, naturligvis.

Frederik Andersens redningsprocent var også respektabel, for han tog 34 af 37 skud og stod dermed på en procent på 91,9, mens Neuvirth nåede op på over 93.