NHL: VIDEO – Andersen med 42 redninger, VILD kamp og hovedrolle i Toronto-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Frederik Andersen synes at være på vej til at finde sin storform. For tredje kamp på stribe stod danskeren en fremragende kamp, da Toronto Maple Leafs i nat vandt 2-1 i Buffalo – et sted. hvor Toronto ellers pr. tradition har det meget vanskeligt.

Danskeren leverede 42 redninger og med en redningsprocent på 97,7 er han deroppe, hvor coach Mike Babcock meget gerne vil have sin danske målmand. Det samme gælder i øvrigt for et af Torontos unge håb, Mitch Marner, der erobrede Buffalo med to scoringer og dermed blev matchafgørende.

Kåringen til First Star i kampen måtte han dog overlade til Frederik Andersen.

Mitch Marners første mål kom, inden der var spillet fem minutter og canadieren lagde til med et tidligt mål i anden periode. At Buffalo fik reduceret kort efter, betød intet. Andersen stod som et “brick house”, som Mitch Marner udtrykte det.

– De spillede godt foran mig. Ikke så mange mistede opgaver, som Andersen sagde – alt til Toronto Sun.

Andersen har reddet mere end 80 pucke i de seneste to kampe, og Toronto har spillet tre tætte kampe – to sejre – og sæsonstarten er endt med at være tilforladelig.

Maple Leafs har 11 point i 11 kampe, og så længe raten er på et point pr. kamp her i begyndelsen af sæsonen, vil Toronto-fansene være lykkelige efter et par helt miserable sæsoner.

Her et par af Andersens blændende redninger fra i nat. En af de bedste redninger hidtil i sæsonen kommer her:

Og her får Andersen kåringen som “Performance of the Night”. Se flere vilde redninger her: