NHL: Andersen hvilede, Toronto slog Bjorkstrand og Columbus

Foto: Dinur

Frederik Andersen fik en fridag fra tjansen i Maple Leafs-buret, Oliver Bjorkstrand stod klar til at forlænge sin stime, da Columbus tog imod Toronto i nat i NHL i et ægte “herningensisk lokalopgør”. 

Det blev Andersens Toronto, der trak sig sejrrigt ud af dysten. Garret Sparks stod en glimrende kamp som substitut for Frederik Andersen, og det hele endte med en sejr på 4-2 til Maple Leafs, der relativt ubesværet kunne tage hjem med fuld høst.

John Tavares scorede to gange i første periode, Mitch Marner lagde til i anden periode og Frederik Gauthiers 4-1-scoring i slutperioden lukkede kampen. 

Oliver Bjorkstrand spillede 13:25 minutter uden at komme på tavlen, og Toronto-træner Mike Babcock sagde efter kampen, at Frederik Andersen havde brug for en dags ekstra træning efter julepausen.

Danskeren står i den kommende kamp på Long Island mod New York Islanders, der bliver følelsesladet, for det er her John Tavares vender hjem til sin gamle klub, hvor han var mangeårig kaptajn og ledende spiller. 

Trods nederlag ligger Columbus ganske lunt i svinget i Metropolitan Division, mens Toronto er næstbedste hold i hele NHL efter Tampa Bay.