NHL: Andersen afløste skadet Gibson

Foto: Bridget Samuels

Frederik Andersen fik næsten en periode på isen, da Anaheim Ducks onsdag tabte på hjemmebane til Toronto Maple Leafs. Andersen måtte træde til, da Anaheims førstemålmand John Gibson udgik med en skade i begyndelsen af tredje periode.

Andersen blev passeret en enkelt gang i de 19 minutter og 19 sekunder, han fik på isen, men den store dansker diskede også op med 12 redninger og spillede således en ganske fin periode som afløser for John Gibson. Den unge amerikaner, som har overtaget målet fra Frederik Andersen, blev passeret tre gange, og Anaheim tabte med 4-0.

Det er uvist, om Gibsons skade giver Frederik Andersen muligheden for at vinde Anaheim-målet tilbage. Ducks-træner Bruce Boudreau var ret fåmælt om den 22-årige amerikaners skade efter opgøret. Skaden opstod, da John Gibson ramlede sammen med Toronto-forwarden Nazem Kadri.

– Jeg ved ikke så meget lige nu. Vi kalder det en lower body-skade, og vurderer på nuværende tidspunkt, at den ikke er længerevarig, sagde Boudreau ifølge NHL.com.

John Gibson blev onsdag udtaget til NHL’s All Star-weekend. Hvis amerikanerens skade er mere alvorlig end som så, kan hans deltagelse i All Star-miniturneringen komme i fare.