NHL: Alexander True tilbage på Sharks-camp og i kamp i nat

Foto: Jan Korsgaard

Han blev cuttet for et par dage siden, men nu er Alexander True tilbage på training camp hos San Jose Sharks.

Klubben annoncerede sent i aftes dansk tid, at man tager 14 spillere tilbage, der ellers allerede var skåret fra. Årsagen nævnes ikke, men det er et faktum, at Alexander True altså nu kommer til at træne yderligere med de bedste spillere i San Jose-organisationen. 

Han ender næppe på blandt de 23 spillere, der snupper pladserne på det sidste roster frem mod NHL-sæsonen, men stærkt af den unge dansker nu at være blandt de 42 sidste, der har været med omkring San Jose-truppen.

Her er der naturligvis kæmpe “buzz” omkring Erik Karlsson, og ham får Alexander True altså nu lejlighed til at træne yderligere med, inden danskeren formentlig inden længe skal træne med San Jose Barracuda igen. 

Alexander True kom i kamp for Sharks for anden gang i denne preseason kort efter, at han var blevet kaldt op igen. Den danske center fik 13 minutters istid i tirsdagens træningskamp på udebane mod Calgary Flames.

Sharks tabte det målrige opgør med 7-5, men True gjorde det fornuftigt ved at sende et skud på mål, levere to hits og vinde 69 procent af sine faceoffs. To minutter i straffeboksen for en hooking blev det også til.