NHL: 8-1! Sharks lavede andemad af Anaheim

Foto: Dinur

I pausen mellem første og anden periode sagde de amerikanske tv-kommentatorer, at Anaheim Ducks havde leveret den hidtil bedste periode i serien mod San Jose Sharks – og at Ducks burde have haft mere end 1-1 ud af første periode i SAP Arena i San Jose. 

Derefter gik alt fuldstændig galt for Anaheim. I de sidste 40 minutter lavede San Jose andemad ud af modstanderne og endte med at vinde med hele 8-1 – næsten uhørte cifre i en slutspilskamp. Og med en hjemmekamp i næste kamp i serien skal meget gå galt, hvis ikke San Jose går videre til næste runde af Stanley Cup-slutspillet. 

Der er i hvert fald chancer nok, selv om man altid siger, at den fjerde sejr er den sværeste.

Mikkel Bødker kom på tavlen for Sharks med en enkelt assist til Logan Coutures 1-0-mål. Det var til gengæld også fremragende ageret af danskeren, der trak langt og lige ned bagom John Gibsons mål og derefter lagde en pasning på bladet til Couture, der hamrede skiven ind til 1-0. Flot aktion af Bødker, der virkelig har løftet sig her i sidste halvdel af sæsonen – og lige nu er den varmeste dansker i forhold til at gå langt i slutspillet. 

Anaheim fik altså udlignet ved svenske Richard Rakell inden første periode var overstået, men i begyndelsen af anden periode gik alt galt for gæsterne i San Jose.

Finske Joonas Donskoi leverede pasninger til Evander Kane og Marcus Sörensen, og Sharks udnyttede to turnovers til at bringe sig på 3-1. 

Den resterende del af kampen var en løbetur med medvind for San Jose, der i alt scorede fire gange i powerplay. Sikke en lussing til Ducks, der kunne se Mikkel Bødker spille knap 12 minutter.

Jannik Hansen holder sig varm på tribunen og lige nu har han formentlig et stykke vej ind på holdet. Omvendt har Hansen flere gange bevist, at han lynhurtigt kan levere varen, hvilket må tale for, at han har en høj position blandt reserverne.