NHL: 5-0 – Jets avancerede sikkert, Ehlers sad over

For første gang i 31 år kunne fansene i Winnipeg fejre et avancement i Stanley Cup-slutspillet. Og endda et næsten problemfrit et af slagsen. 

Winnipeg Jets vandt i nat den afgørende fjerde kamp i serien mod Minnesota Wild med stensikre 5-0 og slog dermed Wild ud med 4-1 i kampe. Ingen problemer for Jets, som de fleste eksperter spåede. 

Tilskuerne i MTS Centre råbte “We Want Nashville” med hentydning til, at det kan – trods nederlaget mod Colorado i nat – være favoritterne til Stanley Cup fra Nashville, der venter i næste rundt for Jets. 

I nat Winnipeg uden Nikolaj Ehlers, der følte sig skidt tilpas inden kampen, lød det fra Winnipeg-lejren. Det var den første kamp i sæsonen, danskeren missede, men selv uden Ehlers eksploderede Winnipeg i første periode og hamrede fire kasser ind bag Devan Dubnyk i Minnesota-buret. Han forlod kampen efter 12 minutter.

Jacob Trouba, Bryan Little, Brandon Tanev og Joel Armia scorede inden for de første 12 minutter og så var kampen reelt afgjort. 

Connor Hellebuyck i målet var på plads, da Wild forsøgte at skubbe sig tilbage i kampen og tog 30 skud i alt.

Mark Scheifele satte 5-0-målet dybt inde i kampen. Ingen problemer overhovedet for Jets denne nat, og nu skal det blive spændende at se, hvad der venter i næste runde, hvor Ehlers forhåbentlig er tilbage.