NHL: 40 Andersen-redninger var ikke nok i 4-5-nederlag

Foto: Dinur

Frederik Andersen og Toronto-defensiven lukker stadig bekymrende mange mål ind.

Og lige om lidt venter det stærke playoff-hold og Torontos onde ånd fra Boston formentlig i en playoff-serie. Jo, der er masser at tænke over for træner Mike Babcock hos Maple Leafs efter endnu en kamp med høje cifre på tavlen. 

I nat var Toronto på besøg hos Philadelphia Flyers, og den match endte med 5-4 efter straffeslag til Flyers, der afgjorde kampen på straffeslagenes eneste mål, der blev sat ind af Sean Couturier. 

Det blev 4-4 i den ordinære spilletid i en kamp, der svingede frem og tilbage.

Toronto smed en 2-0-føring, men fandt tilbage i kampen i tredje periode, hvor Auston Matthews og William Nylander sørgede for 4-4. 

Frederik Andersen blev udfordret og leverede glimrende 40 redninger, flere end han har ramt på det seneste. Derfor var det heller ikke så tosset en aften endda for den danske målmand, der endte med en redningsprocent på knap 91. 

Det ændrer dog ikke på, at både Andersen og holdkammeraterne skal til at finde formen frem. 

Boston vandt i nat 6-3 over NY Rangers, så der er ingen tvivl om, at Toronto nu skal starte slutspillet på udebane mod Bruins medmindre Toronto-rivalerne går helt ned med mand og mus i slutningen af grundspillet, hvilket intet pt. tyder på.