NHL: 4-0 og 4-0 – Boston styrede stensikkert i Stanley Cup-finalen

Boston Bruins er i Stanley Cup-finalen.

De store navne trådte frem i nat, da David Pastrnak, Patrice Bergeron (2) og Brad Marchand sørgede for, at Bruins vandt stensikkert med 4-0 i Carolina og dermed også 4-0 i Conference-finalen i øst i NHL.

Bruins vandt senest Stanley Cup i 2011 og synes at være et mere end godt bud på en finalevinder også i denne sæson, hvor holdet i den grad lugter af evnen til at afgøre sagerne, når det brænder på.

I nat var der ingen problemer mod Carolinas “Bunch of Jerks”, der efter kampen blev hyldet for en stor og uventet stærk kampagne i slutspillet.

Bostons fremturen i slutspillet sætter i relief, at Toronto og Frederik Andersen havde Bruins på hælene 3-2 i kampe i første runde i slutspillet, og hvor må den danske målmand ærgre sig over, at det ikke lykkedes at holde den serie.

Kigger man på en lidt pudsig statistik i Eastern Conference, så slog NY Islanders Pittsburgh 4-0, Carolina slog NY Islanders 4-0 i runden derefter, mens Boston altså slog Carolina 4-0. Skal det mønster holde, så vil Boston altså tabe finalen 4-0 i kampe. 

Forhåbentlig er der ikke alt for mange overtroiske spillere i Bruins-rummet. Her højdepunkterne fra nattens kamp.