NHL: 1-0-sejr sendte Capitals videre

Washington Capitals har i de seneste kampe haft svært ved at passere Michal Neuvirth i Philadelphia Flyers-målet. Søndag lykkedes det også kun en enkelt gang, men det var nok for hovedstadsholdet til at spille sig videre til anden runde.

Nicklas Bäckström var den eneste spiller, der fik pucken i nettet, da Philadelphia Flyers og Washington Capitals søndag mødtes for sjette gang i årets slutspil. Den svenske center scorede ni minutter inde i anden periode efter oplæg fra Marcus Johansson og Alexander Ovechkin, og hans mål sikrede Washington en 1-0-sejr.

Dermed formåede Capitals at spille sig videre til anden runde af slutspillet efter 4-2 i kampe mod Flyers, som havde vundet kamp fire og kamp fem i serien. Det lykkedes dog ikke Philadelphia at fremtvinge en afgørende kamp syv, selvom målmand Michal Neuvirth søndag spillede endnu en fremragende kamp.

Tjekken reddede 28 skud og blev kampens second star efter Bäckström, som naturligvis blev honoreret med titlen som kampens spiller for at have sat det afgørende mål ind. Capitals er nu klar til anden runde af slutspillet, hvor de kommer til at stå over for Pittsburgh Penguins, som lørdag slog New York Rangers ud.

Se Nicklas Bäckström bliver matchvinder her: