Nerverne på højkant hos SønderjyskE

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE tabte i går 2-7 hos Esbjerg, og det var ikke noget, der behagede hverken SønderjyskE’s fans, træner Dan Ceman eller ledelsen i klubben. Defensiven fungerede slet ikke som håbet og ventet, konstaterede træner Ceman efter kampen overfor Nordschleswiger.dk. 

– Modstanderen (Esbjerg) pressede os hårdt omkring målet, og vi var ikke klar til at tage kampen op. Vi mistede konstant den defensive side foran målet og bragte ikke nok i den fase af spillet. Vi arbejdede hårdere i offensiven end i defensiven, og det skal være omvendt. Defensiven skal være i første række, sagde Ceman, der kaldte de hurtige mål imod i første og tredje periode for “utilgivelige”. 

De mange sønderjyske fans kvitterede med råb mod træner Ceman, og direktør for SønderjyskE, Klaus Rasmussen løb i slutningen af kampen op til gæstefansene for at tale med dem. 

– Sangene er udtryk for fansenes frustration. Men det er ikke kun fansene, der er frustrerede, det er vi alle over at det ikke kører. Men man må opføre sig anstændigt, sagde Rasmussen til Nordschleswiger.dk. 

– Jeg kunne også have ladet være med at gå derover, men jeg har den dybeste respekt for 99 procent af vores supportere, og har altid kunnet tale med dem i øjenhøjde. Jeg ville tale med dem om tingene, og det endte med at være ganske udramatisk, tilføjede direktøren.