Ned Lukacevic vender tilbage til Odense Bulldogs

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

En af importspillerne fra sidste sæson, Ned Lukacevic, vender tilbage til Fyn til den kommende sæson, skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse. Fynboerne hentede Lukacevic langt inde i sidste sæson, og han gjorde det altså så godt, at han nu returnerer til det fynske.

– Jeg har snakket med nogle andre danske klubber, og det var selvfølgelig tiltrækkende. Men nogle gange bliver man nødt til at være loyal over den klub, som giver dig chancen. Ja, det ville da være lækkert med flere penge, men der er græsset ikke altid grønnere, og det har jeg lært fra min fortid.

– Så for mig bestod valget i at være loyal over for Odense, da de gav mig chancen sidste år. De behandlede mig, min kone og min datter virkelig godt. Vi fik en klasse behandling lige fra da vi ankom indtil vi tog afsted igen. Nogle gange i livet må man omfavne udfordringen, udtaler Lukacevic.

Også formand Henrik Benjaminsen er glad for aftalen med Lukacevic, siger han i pressemeddelelsen. 

– I vores plan for den kommende sæson havde vi et håb om at kunne tilknytte en stærk udenlandsk forward til holdet. Med tilføjelsen af Ned, er vi nu lykkedes med det, hvilket vi er rigtig glade for. Vi har været i dialog med Ned siden sidste sæsons afslutning. Der er blevet arbejdet stenhårdt for at få alle ender til at gå op, så også økonomien kunne bære en kontrakt med Ned. I den proces har Ned vist den nødvendige indstilling til vores nye vej og har købt hundrede procent ind på det vi er i gang med at søsætte i Odense, siger Henrik Benjamisen og uddyber.

– Han kom til os midt i sidste sæson efter en længere periode uden kamptræning, men da han først var faldet til, viste han sig i den sidste del af turneringen som en af vores bedste spillere. En spiller, der kan bidrage med både mål, assister og et godt overblik for det offensive spil.Ned kommer i år til at være klar fra første fløjt i turneringen, og der ingen tvivl om, at han bliver en vores store profiler i den kommende sæson.

Klar til at kæmpe for klubben
Ned Lukacevic er mere end klar til at give alt, hvad han har for Odense Bulldogs. Han håber på, at selvom holdet er i genopbygning, så vil holdet stadig have vindermentalitet og fightervilje.

– Først og fremmest skal vi have en ting på plads omkring holdet. Det kan godt være, at Bulldogs har et lavt spillerbudget til denne sæson, men holdet kommer til at gå ind til hver kamp for at vinde. Bare fordi vi er i en genopbygningsfase, betyder det ikke, at man ikke forventer at vinde. Som hold håber jeg på, at vi får en filosofi, hvor vi spiller for hinanden, hvor der ikke er nogle egoer, ingen superstjerne-mentalitet og hvor vi vil kæmpe for trøjen og for klubben, siger Lukacevic.

– Jeg har ikke noget mål med hensyn til personlig statistik. Mit mål er at ankomme til træningslejren den 1. august i så god form som muligt og hjælpe mit hold med at vinde hver eneste kamp. Jeg var ikke i den bedste form, da jeg ankom til Odense i januar. Men nu her har jeg virkelig fokuseret på min kost, mit helbred og min træning, så jeg er sikker på, at jeg kommer til Odense i så god form som muligt, siger Lukacevic.