Morten Poulsen vil tage lederrolle i Lahti

Foto: Jan Korsgaard

Ja, ja – det er måske ikke overraskende, at man er begejstret over forholdene i sin helt nye klub, men ikke desto mindre er det ganske interessant, at Morten Poulsen, den danske landsholdsspiller, faktisk er parat til at forsøge at tage en ledende rolle i sin nye finske klub, Pelicans Lahti.

Morten Poulsen bliver den anden danske spiller nogensinde i klubben efter at Stefan Lassen i fjor viste vejen med en fremragende sæson i Pelicans-dresset.

Og det er formentlig også Lassen, der har givet Morten Poulsen gode anbefalinger med på vejen.

– Jeg satser på at blive en af holdets førende spillere, og jeg vil forsøge at være et godt eksempel til træningen og vise vejen for resten af truppen. Det her er en stor chance for mig, siger Morten Poulsen til Pelicans’ hjemmeside.

– Altså, jeg er virkelig glad for at være her. Det er kun anden gang, jeg er i Finland. Jeg kender naturligvis Stefan Lassen rigtig godt, og jeg har også spurgt Simon Nielsen, der tidligere har været i finsk hockey, om ligaen heroppe. Alt er nyt for mig, og jeg kommer med stor interesse for det nye miljø. Det virker meget professionelt, tilføjer Morten Poulsen i interviewet.

 

I fjor spillede han som bekendt i Graz 99ers, hvor det blev til 31 point i 54 kampe, men også til -20 i plus/minus-noteringen.