Morten Poulsen holder alle muligheder åbne

Foto: Jan Korsgaard

Han har rutine og målfarlighed – og er arbejdsdygtig i alle henseender. 

Men landsholdsangriberen Morten Poulsen har for øjeblikket ikke nogen klubadresse for den kommende sæson. Og for øjeblikket afventer han, hvilke muligheder, der dukker op, siger han til Faceoff.dk. 

– Lige nu holder jeg lidt ferie, men jeg håber min agent finder lidt spændende til mig. Jeg har stadig ambitioner i mit ishockeyliv og håber at finde en god klub til næste sæson. Nu har jeg fået en lille søn, så situationen er lidt anderledes – det skal være et ordentlig sted for alle involverede og rent sportsligt vil jeg gerne ramme et sted, hvor ishockeyen er så god som mulig, siger Morten Poulsen.

Foreløbig har han været både i Finland, Østrig og Sverige – og i Danmark, naturligvis, og han understreger, at han faktisk har haft det rigtig godt på alle sine destinationer – den seneste var Innsbruck i den østrigsk-baserede Erste Bank Eishockey Liga. 

Et af de store spørgsmål er selvfølgelig også om en hjemvenden til Herning kan blive aktuel allerede i denne sæson. Morten Poulsens bror Anders er i forvejen en af nøglespillerne hos Blue Fox. 

– Jeg har talt med Petri (Skriko) og klubben er inde i en positiv udvikling, som helt sikkert kommer til at fortsætte i de kommende sæsoner. Lad mig bare sige, at det formentlig ikke er sidste gang, jeg har spillet i Herning-trøjen. Men lige nu går jeg lige og afventer situationen, siger Morten Poulsen til Faceoff.dk. 

Morten Poulsen har i Danmark været i både Herning og Rungsted, og har været udlandsprof i Oskarshamn, Graz, Lahti og altså senest Innsbruck. Ved det nylige VM missede han kun entré i Danmarks trup på grund af, at Mikkel Bødker og Jannik Hansen kom hjem fra San Jose og NHL.