Morten Madsen bliver yderligere to sæsoner i Timrå

Foto: Jan Korsgaard

Morten Madsen rykkede ned med Timrå i den netop afsluttede sæson, men han bliver alligevel i klubben.

Rutinerede Madsen har nemlig skrevet kontrakt med Timrå for yderligere to sæsoner, skriver Timrås hjemmeside.

Dermed rykker Madsen – der spillede glimrende for Danmark ved VM – en række ned efter mange sæsoner i Sveriges bedste række. 

Allsvenskan hedder det nu for manden med rødder i Rødovre, der siger følgende om sin forlængelse. 

– Det føles virkelig godt at blive i Timrå, og det er spændende med nye udfordringer her. Lige fra begyndelsen har min familie og jeg trivedes godt her i klubben. Jeg ser vældig positivt på sæsonen, der kommer og havde jeg ikke troet på projektet, havde jeg ikke været her igen. Truppen ser vældig spændende ud, og jeg ser frem til at møde gamle og nye gutter.

Det forventes, at Morten Madsen bliver en ledertype for mange unge spillere, der skal være med til at bygge Timrå op igen.