Morten Jensen forlænger sin kontrakt med Rungsted

Morten Jensen - Rungsted Seier Capital - Foto: Bluelinemedia.dk

Kort inden dagens hjemmekamp mod Hvidovre kunne Rungsted Seier Capital lancere en forlængelse med en af holdets bedste spillere, Morten Jensen, der inden sæsonen kom til Rungsted fra svensk ishockey. Jensen bliver også i Rungsted i den kommende sæson.

Rungsted skriver følgende i pressemeddelelsen: 

Som søn af Esbjerg legenden Søren Jensen, har Morten fået ishockey ind med modermælken i det vestjyske. Som 16-årig tog han til Sverige, hvor han tilbragte fire sæsoner i Rögles ungdomsafdeling, og tillige fik lov at snuse til SHL i tretten kampe.

I denne sæson har han imponeret med sin offensive spillestil, hvilket har resulteret i at med sine 24 point er den bedst producerende danske back i Metal Ligaen.

På måltopscorerlisten for backer er Morten Jensen på andenpladsen i ligaen med 11 mål.

– Jeg har været utrolig glad for at være i Rungsted, hvor træner-teamet har vist mig stor tillid gennem hele sæsonen, siger Morten Jensen.

– Udviklingsmiljøet her i Rungsted minder meget om det jeg har kendt fra Sverige. I modsætning til de fleste andre danske klubber træner vi om formiddagen, hvilket fungerer rigtigt godt for mig, siger Morten Jensen