MORTEN ANDREASEN tager en sæson mere for Rødovre

Foto: Ian Nielsen

Stærk sæson af Morten Andreasen, der dog lige manglede krydderiet på kagen i form af en plads i semifinalen med Rødovre i denne sæson. 

Andreasen giver det et skud mere i form af en kontraktforlængelse på endnu en sæson, siger han i et interview på klubbens Facebookside.

– Jeg er sindssygt glad. Jeg føler, at jeg havde en rigtig god sæson og føler, at jeg kom tilbage til det spil, der har gjort mig til den spiller, som jeg er, og fik bygget på i løbet af sæsonen.

– Jeg var skadesfri, frisk og rigtig glad for at spille hockey – og rigtig glad for at spille hockey i Rødovre. Så det var helt naturligt for mig, at hvis træneren og klubben ellers ville forsætte med at have mig på holdet, så ville jeg i hvert fald også forsætte, fortæller Morten Andreasen.

Se hele interviewet her: