Morten Andreasen skifter til Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Morten Andreasen skifter med øjeblikkelig virkning til Rødovre Mighty Bulls. Som det er de fleste bekendt, har Morten Andreasen, tidligere landsholdsspiller, været låst i en konflikt med Odense Bulldogs i hele denne sæson.

De to parter indgik dog forlig for kort siden, og nu vender Andreasen altså tilbage til barndomsklubben Rødovre.

Han har trænet med sine nye/gamle holdkammerater i løbet af ugen, og har i øvrigt holdt sig i fin form med 1. divisionsholdet i Odense IK, hvor han har spillet en dominerende rolle.

Andreasen har leveret 26 point i 19 kampe for OIK, og har lagt en stor indsats hos ligareserverne.

– Det er rart at komme tilbage i vante omgivelser med masser af spillere og folk, som man kender. Nu vil jeg kigge fremad og komme videre. Jeg kan forhåbentlig arbejde mig ind på holdet, for jeg har været væk fra elitehockey i et stykke. Men forhåbentlig kan jeg bidrage med både fart og tyngde, siger han til TV2 Sport.