Montreal-træner: Lars Eller spiller fænomenalt

Foto: Bridget Samuels

Der er store roser til danske Lars Eller fra hans træner i Montreal Canadiens, Michel Therrien. Træneren roser Eller for hans arbejdsindsats, og mener, at danskeren spiller fænomenal ishockey i øjeblikket.

– Jeg vil sige, at Lars i de sidste tre uger har spillet en fænomenal omgang ishockey. Hans arbejdsmoral er perfekt. Han har en meget vigtig rolle for os. Han er med i boxplay, vi sætter ham ind i powerplay, han skaber chancer. Han spiller virkelig godt, og han passer på sig selv. Han spiller for holdet og vil gøre alt for, at holdet får succes, siger Michel Therrien ifølge Sportsnet om Lars Eller.

Lars Eller blev før denne sæson flyttet fra centerpositionen og ud på en wingposition. Han har i hele sæsonen spillet sammen med den unge center Alex Galchenyuk, og selvom Eller tidligere har været noget skeptisk, når Montreal har placeret ham på wingen, er han rigtig glad for sin nye position.

– Det vil næsten være mærkeligt at rykke tilbage på centerpositionen. Jeg er super komfortabel på wingpositionen lige nu. Jeg troede ikke, at det ville være sådan, du ved, at jeg ville blive så glad for det. Det tog lidt tid, men nyder virkelig at spille der nu, siger Lars Eller til Sportsnet.

Lars Eller og Alex Galchenyuk er glade for samarbejdet med hinanden. De mener, at de har en god indbyrdes forståelse og gør hinanden bedre. Pointmæssigt er der endnu lidt tilbage at ønske for særligt Eller, som har lavet 11 point i 27 kampe i denne sæson, men den 26-årige dansker mener ikke, at han skal stå til regnskab for omverdenens forventninger.

– Jeg er ikke ude på at bevise noget over for nogen andre. Udfordringen for mig er at være stabil over hele sæsonen eller over en længere periode. Alle har formdyk. Det har været udfordringen for mig hver sæson, men jeg er glad for, hvordan det går indtil nu, fastslår Lars Eller.