Montreal beder problembarn om at blive væk

Den canadiske forward Zack Kassian synes færdig i NHL-klubben Montreal Canadiens, før han overhovedet har spillet sin første kamp for klubben.

Det er en realitet, efter at Canadiens har bedt Zack Kassian om ikke at møde frem til træning i AHL-klubben St. John’s IceCaps, som er Montreals farmerklub i den næstbedste række.

TSN-reporteren John Lu fortæller, at Canadiens har talt med 24-årige Zack Kassians agent, og klubben har herefter meddelt den canadiske forward, at han ikke skal vise sig i klubben, før han hører mere.

Zack Kassian blev i sommer tradet til Montreal fra Vancouver Canucks. Canadieren har i de seneste år haft svært ved at få sit spil til at fungere, og han har endnu ikke fået chancen for at vise sig frem på isen i en Canadiens-trøje.

Kassian er nemlig først lige blevet klar igen, efter at han var involveret i et biluheld i starten af oktober. Her brækkede han sin næse og den ene fod, og Montreal Canadiens sendte efterfølgende den store forward i behandling for stofmisbrug. Det behandlingsforløb afsluttede Zack Kassian 15. december, og Canadiens sendte ham derefter ned på klubbens farmerhold i AHL.

Zack Kassian har endnu ikke spillet for St. John’s IceCaps, og det er altså heller ikke sikkert, at han kommer til at gøre det. Montreal kan ophæve canadierens kontrakt, når NHL’s roster freeze ophører 28. december. Det er endnu uvist, om klubben agter at gøre det.