Mitchell skriver kontrakt med tysk klub

©iShoot.dk

Det vakte opsigt, da Dale Mitchell i slutningen af sidste måned fik ophævet sin kontrakt med Frederikshavn White Hawks og dermed sagde farvel til dansk ishockey efter at have været en af de største profiler i Metal Ligaen igennem fem sæsoner.

Nu har den karismatiske og farverige canadier fået fremtiden på plads. 30-årige Mitchell har skrevet kontrakt med DEL2-klubben Dresdner Eislöwen.

– Dale arbejder hårdt, er ærgerrig og vil gøre alt, hvad der er nødvendigt for at vinde kampe og mesterskaber. Han er hurtig, har et hårdt skud og et godt blik for spillet. Derudover er han en spiller, der går forrest, siger Thomas Barth, som er sportschef i Dresdner Eislöwen.

Dale Mitchell ser frem til at prøve sig af i den næstbedste række i Tyskland, hvor han genforenes med Brad Gratton, som er cheftræner for Eislöwen. Gratton har tidligere været træner for Mitchell i Odense.

– Med skiftet til Dresden begynder et nyt kapitel. Jeg har ikke tidligere spillet i Tyskland. Jeg kender dog Brad Gratton fra min tid i Danmark. Jeg har spillet for ham i to år og ved, hvad han forventer af sine spillere. Jeg glæder mig til at bære Dresdner Eislöwen-trøjen og tage de næste skridt med holdet, siger Dale Mitchell til klubbens hjemmeside.