Mitchell: Nok første og sidste gang, det sker…

Der var ingen tvivl om, hvem der var i centrum i aftes i Odense. Da fynboernes fans skulle hylde holdet efter kampen, blev det traditionelle O-D-E-N-S-E erstattet med M-I-T-C-H-E-L-L, og naturligvis var det en glad, men også forundret canadier, der gjorde status efter kampen, hvor han leverede vilde fem mål og fem assister, alting klokkerent og indiskutabelt.

Før kampen var Dale Mitchell i øvrigt tre point efter Nicolai Meyer i pointligaen, men efter 13-0-sejren og de 10 point, er canadieren nu syv point oppe i forhold til sin nordjyske konkurrent.

– Jeg husker ikke, at det nogensinde er sket er i mit liv. Måske da jeg var knægt, men det er jeg altså ikke engang sikker på. Det var en af de her specielle aftener, hvor alle vores skud stort set gik ind. Og for mig individuelt var det selvfølgelig også en vild aften.

– Da det hele pludselig lykkedes, og Nicolai Meyer var på det andet hold, så fortsatte motivationen for at lave point hele kampen ud. Det fyrede nok ekstra op under mig, sagde Dale Mitchell til FACEOFF-online.dk efter kampen.

– Jeg vil selvfølgelig ikke slå det fast, men jeg tror ganske enkelt, det her kommer til at ske igen, smilede canadieren – og så frem til Metal Cup-finalen søndag mod Frederikshavn.

– Efter nederlaget mod Gentofte (tirsdag) var der stor negativitet i omklædningsrummet, men det er heldigvis lavet om nu. Nu gælder det om at få en god tur til Frederikshavn i morgen (lørdag, hvor Bulldogs-spillerne kører til Nordjylland) og forhåbentlig vinde den guldmedalje.

– Det bliver en stor kamp. I den sidste kamp deroppe spillede vi knap så godt, men kampen forinden (i Frederikshavn) vandt vi. Den skal vi bygge på, vurderede Mitchell.