Mitchell indledte, da Odense slog Gentofte Stars

Odense Bulldogs vandt i aften testkampen i Gentofte relativt sikkert. Fynboerne var foran 4-0 efter to perioder, inden hjemmeholdet fik reduceret et par gange i de sidste 20 minutter.

Første mål eksekveret af regerende ligatopscorer Dale Mitchell – på flot forarbejde af ham selv og Tony Romano, endda i undertal. Hurtigt derefter fulgt op af Henrik Nielsen, der for anden kamp i træk kom på måltavlen, da han fulgte op på en ripost fra Asger Petersens skud.

Gentofte kom betydeligt bedre med i anden periode, hvor de ofte fik spillet presset ned i den fynske zone. I målet tog Andreas Lauridsen imidlertid rigtig flot fra.

I den anden ende var Bulldogs skarpe. Først ved Simon Grønvaldt på en firsttimer i powerplay – fint assisteret af Dale Mitchell og Mikkel Ankjær samt ikke mindst stor trafik foran Gentofte-keeperen.

I periodens slutfase blev det 0-4 på et yderst veludført kontrastød og igen i undertal. Michael Eskesen brød Gentoftes puckbesiddelse i egen zone, sendte Mitchell afsted – og hans tværpasning hamrede Robin Sterner flot i nettaget.

Frederik Sørensen ramte stolpen og Tony Romano var tæt på et flot solomål til at udbygge føringen i tredje periode, men igen havde Gentofte et lille overtag.

De fik reduceret ved Cam Spiro og Emil Møller Rasmussen – begge gange, hvor Bulldogs-defensiven blev spillet tynd. De to reduceringer gjorde det til slutresultatet 2-4 og altså en sejr i Gentofte for Peter Johanssons Bulldogs-tropper.

Kampfakta:
Gentofte Stars – Odense Bulldogs 2-4 (0-2, 0-2, 2-0)
0-1: Dale Mitchell (ass. Romano) SH
0-2: Henrik Nielsen (ass. A.Petersen, Høeg)
0-3: Simon Grønvaldt (ass. Mitchell, Ankjær) PP
0-4: Robin Sterner (ass. Mitchell, Eskesen) SH
1-4: Cam Spiro
2-4: Nikolaj Zorko (ass. E.Møller Rasmussen)

Udvisninger:
GS: 3×2
ODB: 5×2

Skudstatistik: 28-25 (8-10, 10-9, 10-6)

Oplysninger om Odense-opstillingen her:
1: Eskesen-O.Larsen – Sterner-Mitchell-Ankjær
2: C.Larsen-Grønvaldt – Romano-Bjerrum-Sørensen
3: Lyø-M.Larsen – Høeg-A.Petersen-H.Nielsen
4: A.Pedersen-Schaarup – Hilding-M.Knudsen-J.Hansen