MIKKEL JENSEN skifter til Odense Bulldogs

©iShoot.dk

Et af de unge talenter fra SønderjyskE’s omegn og topscoreren for Danmark ved det nylige U18-VM, Mikkel Jensen, skifter til Odense Bulldogs fra den kommende sæson.

Det skriver Bulldogs i en pressemeddelelse. 

 – Jeg skifter til Odense for at få opfyldt mine ambitioner om at spille i Metalligaen og det næste skridt i min karriere er netop at etablere mig i Metal Ligaen. Efter flere gode samtaler med Pelle Svensson var jeg ikke i tvivl om at Odense ville være det bedste for mig i den kommende sæson. Bulldogs har et rigtig godt set-up for unge spillere som mig; så jeg er sikker på, at jeg det næste år vil kunne udvikle mig optimalt. Og derudover vil jeg gerne yde mit til at være med til at spille Odense Bulldogs i playoffs i den kommende sæson. Jeg er topmotiveret og glæder mig til at komme i gang i Odense, siger Mikkel Jensen selv. 

Chefcoach Pelle Svensson har scoutet på Mikkel Jensen gennem længere tid og ser frem til at indlemme ham i truppen til den kommende sæson.

– I Mikkel får Bulldogs et superinteressant talent, som kan blive en fornøjelse at se spille og følge i den kommende sæson. Af alle angribere i Danmark fra årgang 2001 er Mikkel i den absolutte top, da hans evne til at læse spillet og producere målgivende afleveringer og lave mål er udtalt.

– Jeg har set ham i mange kampe i sidste sæson, og Mikkels fremtid i Bulldogs bliver vældig interessant at følge. At Mikkel har valgt Odense Bulldogs, sender også et signal om, at Bulldogs er et attraktivt hold med gode trænings- og udviklingsmuligheder på højeste danske niveau,” udtaler chefcoach Pelle Svensson.