Mikkel Ankjær vender tilbage til Odense Bulldogs

Foto: Jan Korsgaard

Odense Bulldogs har hentet en gammel kending tilbage. Mikkel Ankjær Nielsen – indfødt fynbo – var i klubben senest i 2013/14, og var også fast mand på det Bulldogs-hold, der vandt sølv i 2012.

Efter et par eventyr i svensk Division I-hockey i Olofström og Visby-Roma, en tur i Herlev og spil på Odenses hold i 1. division, er Mikkel Ankjær nu tilbage hos Bulldogs.

– Jeg har aldrig lagt skjul på, at Odense var min førsteprioritet, så da det kunne lade sig gøre at komme på holdkortet her, var der ingen tvivl. Det har og vil altid være noget specielt at spille i Odense foran vores mange fans, og derudover kender jeg vel 80 procent af holdet fra tidligere. Det gør det ekstra dejligt at komme hjem i helt vante rammer, udtaler Mikkel Ankjær Nielsen, der siden april har sommertrænet med fynboerne.

– Det har været rart at få muligheden for, at lægge grundstenene til en forhåbentlig lang sæson. Jeg føler mig i bedre form, end jeg har været i lang tid, så jeg er fortrøstningsfuld forud for den nye sæson.

– Mine personlige ambitioner er at hjælpe holdet så godt som jeg kan, og hvor Peter Johansson mener, at han vil bruge mig. Vi skal være med omkring top-fire, og så kan alt ske i slutspillet, lyder det videre fra den unge Odense-angriber.

I fjor leverede Ankjær Nielsen 20 point i 42 kampe – og 115 udvisningsminutter, der også vidner om et heftigt temperament.