Mikkel Aagaard: AHL-kontrakten er et stort skulderklap

Foto: Jan Korsgaard

I går blev det offentliggjort af Stockton Heat. Mikkel Aagaard er med i den trup, der spiller sig frem mod AHL-starten 14. oktober.

Dagen efter har Stockton premiere med en hjemmekamp mod San Jose Barracuda, og det er den match, frederikshavneren lige nu arbejder sig frem mod på training camp i Californien. I Stockton bor Aagaard foreløbig på hotel, og der er omkring 35 graders varme i området.

Ikke just ishockeyvejr, men hockey i Sunny California er efterhånden en etableret størrelse, og Aagaard er mere end tilfreds over at have landet sin nordamerikanske satsning i Stockton, siger han til Faceoff.dk.

– Jeg er meget glad for kontrakten. Et skulderklap og motivation til at fortsætte det hårde arbejde på og uden for isen, lyder det fra Mikkel Aagaard.

Du spillede en enkelt kamp for Calgary Flames og fik på den måde snust til NHL. Hvordan fornemmede du niveauet i kampen mod Edmonton?

– Faktisk følte jeg mig rigtig godt tilpas derude. Både på niveauet og i forhold til medspillere/modspillere. Det er klart, at niveauet var højere, end jeg har været vant til, men det havde jeg også forventet, siger Mikkel Aagaard, der i fjor spillede for Sudbury Wolves i OHL, hvor han blev kåret som den bedste spiller.

Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard