Mike Grey bliver assisterende U18-landstræner

Frederikshavner-legenden Mike Grey gør comeback som ishockeytræner, skriver Kanal Frederikshavn i dag. 

Grey skal være assisterende træner for U18-landsholdet i den kommende sæson. Det bekræfter Mike Grey selv, og han træder dermed igen ind i trænergamet i ishockeysporten.

– Jeg blev ringet op af Olaf Eller, som spurgte, om jeg var interesseret i at arbejde i DIU (Danmarks Ishockey Union, red.) med ungdomsishockey. Jeg er naturligvis stolt over at få dette tilbud, og jeg sagde ja, fordi jeg kan mærke, at jeg har lyst til det, min familie bakker mig op, og min arbejdsgiver har sagt ja, siger Mike Grey til Kanal Frederikshavn.

Her har Grey i øvrigt også sit civile arbejde som sælger. 

Han var senest på trænerbænken på højeste niveau, da han var assisterende coach for finske Juha Riihijärvi i White Hawks. De to blev under stor dramatik fyret 2. juledag 2014 og afskedigelsen af specielt Mike Grey var yderst omdiskuteret i Frederikshavn.

De øvrige i staben omkring U18-landsholdet Erik Petersen, der er sportschef i Vojens IK, og svenske Robin Danielsson, der er målmandstræner, skriver Kanal Frederikshavn.