Mike Dalhuisen rykker til russisk ishockey

Foto: Jan Korsgaard

Esbjerg Energys kontante back Mike Dalhuisen siger som ventet farvel til dansk ishockey og Metal Ligaen. Hollandsk-fødte Dalhuisen, der er vokset op i Canada, var i den forgangne sæson en af de mere farverige spillere i Metal Ligaen og fik på den konto masser af spilletid hos vestjyderne.

Nu skriver han som en hilsen på Esbjerg Energys Facebook-side, at han rykker til russisk hockey.

Her har Mike Dalhuisen fået kontrakt med en endnu unavngiven klub i den næstbedste række, VHL.

– Jeg kan ikke udtrykke nok, hvor meget I (folkene i og omkring Esbjerg Energy) har rørt mit hjerte. Den seneste sæson er med afstand den bedste tid, jeg har haft i min ishockeykarriere. Det gælder både omgivelserne i Esbjerg, mine holdkammerater, trænerne, organisationen og selvfølgelig alle jer fans. Tak for at give mig lov til at kalde Esbjerg for mit hjem i et år. Jeg håber, vi ses igen, skriver Mike Dalhuisen.

Selv en hård mand kan blive blød om hjertet.

Mike Dalhuisen spillede 64 kampe, scorede 27 point og leverede 212 udvisningsminutter for de danske mestre i fjor.