Mikael T. Christensen ude på ubestemt tid

Foto: Jan Korsgaard

Mikael T. Christensen måtte i går udgå fra kampen i Odense. Den evigt uheldige Rungsted-spiller blev ramt af en tackling af Mads Schaarup, som sad så højt, at Rungsted-spilleren gik i isen og måtte eskorteres ud. 

I dag konstaterer Rungsted-direktør Thomas Friberg, at Mikael T. Christensen er ude på ubestemt tid. Han har genset episoden på video, og siger følgende om hændelsen.

– Mikael blev ramt af en hård charging fra Odense-spilleren Mads Schaarup, der klemmer Mikaels hoved mellem skulder og bande, siger han. 

Om Mikael T. Christensens tilstand siger Rungsted-direktøren.

– Det er at kategorisere som en hovedskade. Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvordan den bliver kategoriseret. “TC” vil blive tilset af en neurolog i nærmeste fremtid, og vi vil i fællesskab med den lægelige ekspertise afgøre hvordan fremtiden kommer til at se ud for ham, siger Thomas Friberg. 

Mikael T. Christensen var i store dele af sidste sæson ude som følge af en hjernerystelse og har også tidligere i karrieren været ramt af lignende skader. Derfor er hans situation ekstra kritisk efter hændelsen i går i Odense.