Mikael T. Christensen gør comeback på tirsdag

Rungsted Seier Capitals center Mikael T. Christensen vender tirsdag tilbage efter en lang skadesperiode, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Vi skal helt tilbage til 27. oktober 2017, for at finde den sidste kamp i Metal Ligaen hvor Mikael stod på holdkortet for Rungsted. De seneste seks uger har Mikael trænet med på is, og bygget stille og roligt op efter sin skade.

Vi kunne have givet comeback til Mikael for nogle uger siden, men har valgt at vente lidt længere, så vi er helt sikre på han er hundrede procent klar igen, skriver Rungsted. 

– Det har være et langt og frustrerende forløb, og jeg glæder mig utroligt meget til at vende tilbage til holdopstillingen. Jeg har selvfølgelig ikke spillet længe, så det kommer til at tage lidt tid at komme i kampform, men nu handler det om at hjælpe holdet på den bedst mulige måde, siger Mikael T. Christensen. 

Igennem den seneste tid har Rungsted også forhandlet med Mikael T, Christensen om en kontraktforlængelse. Og han spiller nu også for klubben i den kommende sæson. 

– TC er en vigtig spiller for os, der da han blev skadet var topscorer i Metal Ligaen. Derfor er vi meget glade for at det er lykkedes at nå til enighed om en kontraktforlængelse, så vi fortsat kan bygge på holdets grundstamme og have kontinuitet i holdopbygningen, siger Rungsted Seier Capitals-direktør Thomas Friberg.

Rungsted Seier Capital spiller sidste hjemmekamp i dette års grundspil tirsdag den 27/2-2018 kl. 20.30, hvor Herning Blue Fox kommer på besøg.